Zelfgemaakte sushi

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
30 min
Moeilijkheid
Gemiddeld
Voor
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
300 gram
Sushirijst
4 -
Noribladeren
1 -
Avocado
1 -
Komkommer
300 gram
Gerookte zalm
1 -
Mango
1 kopje
Wasabi
1 kopje
Sojasaus
Zelfgemaakte sushi

Liefhebber van sushi? Gebruik dit recept om gemakkelijk je eigen sushi te maken!

Deel via Whatsapp
  1. Kook de sushirijst volgens de verpakking
  2. Snij de avocado, mango, komkommer en zalm in reepjes.
  3. Maak de noribladeren vochtig en verdeel de sushirijst in een dunne laag. Laat aan de bovenkant 3cm noriblad vrij. Leg de zalm en groenten horizontaal op de sushirijst. Combineer zoals je zelf lekker vindt!
  4. Rol het noriblad mbv het rolmatje stevig op. Snijd het vervolgens met een nat mes in stukjes.
  5. Serveer de sushi met sojasaus en wasabi.

Één reactie

  1. Profielfoto van Bronger
    Bronger Geplaatst op november 28, 2017

    Wellicht goed om de titel aan te passen naar de specifieke type sushi 😉

Om te reageren,