Veganistische pasta

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
10 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
500 gram
Pasta (penne en/of farfalle)
250 gram
Alpro Cuisine
125 gram
Jumbo Thuis uit Eten Paprika & Basilicum Pesto
1 -
Rode ui
1 -
Rode paprika
3 eetlepel
Olijfolie
180 gram
Vivera kipstuckjes
Veganistische pasta

Volledig plantaardige pasta!

Deel via Whatsapp
  1. - Verwarm het water totdat het kookt en laat de pasta naar keuze gaar worden.
  2. - Snijd de rode ui in stukjes en laat het opbakken in olijfolie.
  3. - Wanneer de stukjes rode ui redelijk aangebakken zijn, mogen de kipstuckjes erbij ingegooid worden en de stukjes rode paprika.
  4. Wanneer de kipstuckjes goudbruin zijn, mag het volledige potje pesto in de pan gegooid worden en tot slot de Alpro Cuisine. Hiermee wordt de saus gevormd. Tot slot kan er verse basilicum over de pasta heen gegooid worden.

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,