- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- november 9, 2017
- Voorbereidingstijd
- 10 min
- Bereidingstijd
- 10 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- november 9, 2017
- 500 gram
- Pasta (penne en/of farfalle)
- 250 gram
- Alpro Cuisine
- 125 gram
- Jumbo Thuis uit Eten Paprika & Basilicum Pesto
- 1 -
- Rode ui
- 1 -
- Rode paprika
- 3 eetlepel
- Olijfolie
- 180 gram
- Vivera kipstuckjes
- - Verwarm het water totdat het kookt en laat de pasta naar keuze gaar worden.
- - Snijd de rode ui in stukjes en laat het opbakken in olijfolie.
- - Wanneer de stukjes rode ui redelijk aangebakken zijn, mogen de kipstuckjes erbij ingegooid worden en de stukjes rode paprika.
- Wanneer de kipstuckjes goudbruin zijn, mag het volledige potje pesto in de pan gegooid worden en tot slot de Alpro Cuisine. Hiermee wordt de saus gevormd. Tot slot kan er verse basilicum over de pasta heen gegooid worden.
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,