Tagliatelle met pesto en gerookte makreel

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
15 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
250 gram
Gerookte makreel
3 eetlepel
Pesto
1 -
Rode puntpaprika
1 -
Courgette
1/2 pot
Zongedroogde tomaten, in reepjes
1 -
Rode ui
75 gram
Rucola
Tagliatelle met pesto en gerookte makreel
  1. Snipper de ui en snijd de paprika en courgette in blokjes. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan en laat de pitten afkoelen.
  2. Fruit ondertussen de ui en voeg de paprika en courgette toe. Bak het geheel ongeveer 5 min op middelhoog vuur
  3. Kook de tagliatelle beetgaar
  4. Verwijder eventuele graatjes uit de makreel en snijd de vis in kleine stukjes
  5. Haal de groenten van het vuur en voeg de tagliatelle, de makreel, de pesto en de zongedroogde tomaatjes toe
  6. Voeg op het laatst de rucola toe en breng op smaak met peper en zout
  7. Bestrooi met de geroosterde pompoenpitten

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,