- Gedeeld door
- Gang
- Bijgerecht
- Gedeeld op
- oktober 16, 2017
- Voorbereidingstijd
- 1 min
- Bereidingstijd
- 10 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 2 personen
- Gang
- Bijgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- oktober 16, 2017
- 400 gram
- Spinazie
- 2 handje
- Pompoenpitjes
- 2 eetlepel
- Balsamico azijn

De balsamico en geroosterde pompoenpitjes zorgen supersnel voor een heerlijk bijgerecht. Past goed bij zalm!
- Zet een koekenpan op het vuur. Doe er geen boter of olijfolie in, voeg de pompoenpitjes direct toe. Rooster deze tot ze bruin worden en geluid beginnen te maken. Haal de pompoenpitjes uit de pan en laat ze afkoelen, dan smaken ze nog beter.
- Zet ondertussen een pan op het vuur en doe er een klein scheutje olijfolie in. Doe zoveel mogelijk spinazie in de pan. Als de spinazie wat slinkt, voeg de balsamico toe. Doe vervolgens de rest van de spinazie in de pan. Als de spinazie geslonken is, voeg peper en zoet naar smaak toe.
- Serveer de spinazie met de pompoenpitjes. Variatietip: gebruik pijnboompitten ipv pompoenpitjes.
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,