Ravioli met salie, walnoten en parmezaanse kaas

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
1 min
Bereidingstijd
25 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
3 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
250 gram
Ravioli (vers)
15 gram
Salie (vers)
100 gram
Parmezaanse kaas
2 eetlepel
Citroensap
1 -
Ui
1 -
Teentje knoflook
150 gram
Paddestoelen
100 gram
Walnoten
Ravioli met salie, walnoten en parmezaanse kaas
  1. Rasp de parmezaanse kaas, snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de grotere paddestoelen in kleinere stukjes. Rooster de walnoten 7 minuten op een bakplaat in de oven op zo'n 170 graden.
  2. Bak de ui in bakboter, voeg na 2 minuten de salie, paddestoelen en knoflook toe. Voeg na 5 minuten 1/3 van de kaas en het citroensap toe.
  3. Kook ondertussen de verse ravioli volgens de verpakking. Als de saus te droog is, voeg er wat kookvocht aan toe. Proef de saus, voeg eventueel wat extra salie, citroensap en peper / zout toe.
  4. Dien de ravioli op met wat blaadjes salie, de geroosterde walnoten en de rest van de parmezaanse kaas, eet smakelijk!

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,