Pompoensoep met geitenkaas en spekjes

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
20 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
6 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
1 -
Pompoen
3 -
Bouillonbloke
1 -
Aardappel
1 -
Rode ui
50 gram
Geitenkaas
200 gram
Spekjes
Pompoensoep met geitenkaas en spekjes

Geen zin om te koken? Mooi. Dit is namelijk geen recept  te koken, naar “flikker alles in een pan en ga tv kijken”-recept. Ideaal als maaktijdsoep, makkelijk om te maken.

Deel via Whatsapp
  1. Snijd de pompoen, aardappel en ui in kleine blokjes.
  2. Kook de gesneden etenswaren met 1.5 liter water en 3 bouillonblokjes in ongeveer 20 minuten gaar
  3. Voeg 50 gram geitenkaas toe en meng met een staafmixer alles tot een egaal geheel.
  4. Bak de spekjes
  5. Gooi alles bij elkaar, en maak het af met wat peterselie (of basilicum, wat jij wil)

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,