- Gedeeld door
- Gang
- Voorgerecht
- Gedeeld op
- oktober 25, 2017
- Voorbereidingstijd
- 1 min
- Bereidingstijd
- 20 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Voorgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- oktober 25, 2017
- 2 -
- Bouillonblokjes
- 1 -
- Pompoen
- 2 -
- Uien
- 2 -
- Teentjes knoflook
- 1 -
- Rode peper
- 1 -
- Stukje verse gember
- Snijd de ui, peper, gember en knoflook. Dit mag grof, je gaat het toch pureren. Even een geruststelling, de pompoen hoef je niet te schillen!
- Doe olijfolie in een warme pan. Bak de gesneden ingrediënten gedurende 10 minuten. Voeg ondertussen wat gemalrn peper toe.
- Verkruimel de bouillonblokjes en doe ze met 1 liter water in de pan. Laat het koken tot de pompoen gaar is. Dit is als je er gemakkelijk in kan prikken met een vork.
- Pureer alles tot een gladde soep met de staafmixer. Voeg eventueel water toe als de soep te dik is.
Erg lekker!