Pilav met groene linzen

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
5 min
Bereidingstijd
30 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
2 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
200 gram
Rundergehakt
1 -
Rode paprika
410 gram
Perziken met sap uit blik
1 -
Ui
1 eetlepel
Ketjap Manis
70 gram
Blikje tomatenpuree
200 gram
Linzen
1 theelepel
Chilivlokken
Pilav met groene linzen
  1. Breng water aan de kook en voeg de linzen toe. Kook voor ongeveer 30 minuten.
  2. Snij ondertussen de paprika in blokjes, de ui in halve ringen en de halve perziken in blokjes. Bewaar het vocht van de halve perziken.
  3. Bak het gehakt bruin en voeg vervolgens de paprika en ui toe en bak ze kort mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en bak het geheel kort op een iets lager vuur.
  4. Voeg nu de halve perziken en het perzikenvocht toe. Verwarm dit kort mee.
  5. Breng op smaak met ketjap manis, chilivlokken en zout en peper.
  6. Serveer de saus met de groenen linzen.

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,