Bereid de noodels volgens de aanwijzingen op het pak. Spoel de edamame bonen in een zeef onder stromend warm water zodat ze ontdooien. Laat ze goed uitlekken. Rooster in een droge koekenpan het sesamzaad goedbruin en schud op een bord.
Verhit de olie in de pan. Bak de garnalen spiezen in 3-4 minuten bruin en gaar. Neem ze uit de pan en houdt ze in aluminiumfolie warm.
Bak de paksoi in de pan voor 4 minuten knapperig gaar. schep de edamame bonen erdoor en bak nog 1 minuut. Schep de groenten in 1 schaal en houdt afgedekt warm. Schenk de honing in de pan. Voeg de tomatenpurree met 125 ml lauw water toe.
Pers de knoflook boven de pan en roer tot een gladde saus. Verwarm de saus 2-3 minuten. Voeg de soja saus en peter naar smaak toe.
Verdeel de noedels met de groenten over 4 borden. Leg de garnalen sate erop en schep de honing saus erover. Bestrooi met de bosui en het sesamzaad.
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,