Mie met mango en gamba’s

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
5 min
Bereidingstijd
10 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
300 gram
Eiermie
200 gram
Gemarineerde gamba's (knoflook)
1 -
Komkommer
1 -
Rode paprika
200 gram
Peultjes
1 -
Rode peper
1 -
Stukje verse gember
1 -
Mango
1 eetlepel
vissaus
1 eetlepel
Ketjap
3 eetlepel
Chilisaus
2 handje
Verse koriander
2 handje
Verse munt, fijngehakt
2 handje
Bosui, fijngesneden
Mie met mango en gamba’s

Een fris en gezond wokgerecht

Deel via Whatsapp
  1. Verhit olie in een wok. Snijd de rode peper en de gember fijn en bak dit kort op hoog vuur.
  2. Snijd de paprika grof. Voeg dit samen met d peultjes en de gamba's toe aan de wok en schep om tot de gamba's gaar zijn (niet te lang bakken!)
  3. Kook de mie volgens aanwijzingen op de verpakking
  4. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd de komkommer in lange dunne slierten. Schil en snijd de mango in blokjes.
  5. Voeg de mie, de komkommer en de mango toe aan de wok. Voeg ook de vissaus, ketjap en chilisaus toe
  6. Voeg tot slot de koriander en de munt toe. Garneer met bosui.

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,