- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- november 23, 2017
- Voorbereidingstijd
- 5 min
- Bereidingstijd
- 10 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- november 23, 2017
- 300 gram
- Eiermie
- 200 gram
- Gemarineerde gamba's (knoflook)
- 1 -
- Komkommer
- 1 -
- Rode paprika
- 200 gram
- Peultjes
- 1 -
- Rode peper
- 1 -
- Stukje verse gember
- 1 -
- Mango
- 1 eetlepel
- vissaus
- 1 eetlepel
- Ketjap
- 3 eetlepel
- Chilisaus
- 2 handje
- Verse koriander
- 2 handje
- Verse munt, fijngehakt
- 2 handje
- Bosui, fijngesneden
- Verhit olie in een wok. Snijd de rode peper en de gember fijn en bak dit kort op hoog vuur.
- Snijd de paprika grof. Voeg dit samen met d peultjes en de gamba's toe aan de wok en schep om tot de gamba's gaar zijn (niet te lang bakken!)
- Kook de mie volgens aanwijzingen op de verpakking
- Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd de komkommer in lange dunne slierten. Schil en snijd de mango in blokjes.
- Voeg de mie, de komkommer en de mango toe aan de wok. Voeg ook de vissaus, ketjap en chilisaus toe
- Voeg tot slot de koriander en de munt toe. Garneer met bosui.
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,