- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- juli 15, 2017
- Voorbereidingstijd
- 1 min
- Bereidingstijd
- 20 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- juli 15, 2017
- 1 -
- Ui
- 200 gram
- Gedroogde pruimen
- 150 gram
- Pistachenoten
- 300 gram
- Couscous
- 3 eetlepel
- Ras el hanout
- 1 -
- Ei
- 300 gram
- Gehakt
- 300 gram
- Spinazie

- Kruid het gehakt met de ras el hanout, peper en zout. Meng met ei en gekruimeld beschuit. Draai er balletjes van.
- Snipper de ui en halveer de pruimen. Pel de pistachenoten.
- Bak de gehaktballetjes rondom bruin. Voeg daarna de ui, pruimen en spinazie toe.
- Kook ondertussen de couscous volgens de verpakking.
- Meng de couscous met de rest. Voeg naar smaak nog extra ras el hanout, zout en peper toe. Garneer het gerecht met de pistachenootjes.
Heerlijk gerecht!