- Gedeeld door
- Gang
- Ontbijt
- Gedeeld op
- juli 16, 2017
- Voorbereidingstijd
- 1 min
- Bereidingstijd
- 15 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 2 personen
- Gang
- Ontbijt
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- juli 16, 2017
- 4 -
- Champignons
- 3 -
- Plakjes kaas
- 1 eetlepel
- Italiaanse kruiden
- 3 -
- Eieren
- 5 -
- Kerstomaatjes
- Snij de champignons en tomaatjes in dunne plakjes.
- Doe wat olijfolie in de verwarmde koekenpan. Bak de champignons kort en voeg dan de eieren toe. Breek de dooiers. Leg daarna snel de tomaatjes en de kaas op het ei. Bestrooi vervolgens met de kruiden, peper en zout.
- Bak het ei 5 minuten. Als het stollen bijna klaar is doe je een deksel op de pan. Hiervan wordt het ei lekker luchtig.
- Als de dooiers halfzacht zijn dan is het ei op z'n best! Maak af met wat versgemalen peper.
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,