Homemade tzatziki

Gedeeld door
Gang
Tussendoortje
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
1 min
Bereidingstijd
15 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
4 personen
Gang
Tussendoortje
Gedeeld door
Gedeeld op
150 gram
Volle griekse yoghurt
1 -
Komkommer
1 -
Teentje knoflook
1 eetlepel
Dille
1 theelepel
Citroensap
Homemade tzatziki
  1. Hak de knoflook fijn. Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Rasp de komkommer vervolgens. Laat de komkommer goed uitlekken.
  2. Meng de uitgelekte komkommer met de rest van de ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Laat de tzatziki zo'n 2 uur opstijven in de koelkast. Voeg naar smaak meer dille of peper en zout toe.
  4. Variatietip: gebruik bieslook of munt in plaats van dille. Serveer met brood of bij de sla.

Één reactie

  1. Profielfoto van Bronger
    Bronger Geplaatst op november 28, 2017

    Goed recept! Ik zou alleen zelf nog olijfolie toevoegen. Vergeet ook niet de peper en zout om beter om smaak te brengen.

Om te reageren,