- Gedeeld door
- Gang
- Tussendoortje
- Gedeeld op
- augustus 3, 2017
- Voorbereidingstijd
- 1 min
- Bereidingstijd
- 15 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Tussendoortje
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- augustus 3, 2017
- 150 gram
- Volle griekse yoghurt
- 1 -
- Komkommer
- 1 -
- Teentje knoflook
- 1 eetlepel
- Dille
- 1 theelepel
- Citroensap
- Hak de knoflook fijn. Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Rasp de komkommer vervolgens. Laat de komkommer goed uitlekken.
- Meng de uitgelekte komkommer met de rest van de ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout.
- Laat de tzatziki zo'n 2 uur opstijven in de koelkast. Voeg naar smaak meer dille of peper en zout toe.
- Variatietip: gebruik bieslook of munt in plaats van dille. Serveer met brood of bij de sla.
Goed recept! Ik zou alleen zelf nog olijfolie toevoegen. Vergeet ook niet de peper en zout om beter om smaak te brengen.