Verwarm de oven voor op 200°C
Snipper en fruit de ui. Snijd de aubergine en tomaten in blokje en voeg bij de ui
Voeg 2 theelepels ras el hanout en 1 theelepel geroosterde paprikapoeder toe aan het groentemengsel
Spoel de kikkererwten af en laat goed uitlekken
Doe de kikkererwten in een kom en voeg 2 theelepels olie, 1 theelepel ras el hanout en 1 theelepel paprikapoeder toe
Schud de kruiden goed door de kikkererwten en leg de kikkererwten op een met bakplaat
Bak de kikkererwten gedurende 30-40 minuten in de voorverwarmde oven. Schud halverwege even goed om
Meng ondertussen de kwark met de honing en scheur de munt in kleine stukjes. Voeg de munt samen met het sap van 1 limoen toe aan het kwarkmengsel. Roer het mengsel goed door en voeg eventueel naar smaak extra honing toe.
Haal de kikkererwten uit de oven en laat ze afkoelen op keukenpapier zodat ze goed knapperig worden
Besmeer een wrap met het kwarkmengsel, leg hierop ijsbergsla, groentemengsel en kikkererwten. Brokkel er stukjes geitenkaas over en garneer met een paar blaadjes munt
Rol het geheel op en serveer lauwwarm
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,