- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- november 7, 2017
- Voorbereidingstijd
- 10 min
- Bereidingstijd
- 15 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- november 7, 2017
- 500 gram
- Groene asperges
- 2 -
- Rode ui
- 500 gram
- Gnocchi
- 75 gram
- Rucola
- 25 gram
- Boter
- 145 gram
- Geitenkaas
- 100 gram
- Rauwe ham
- Snijd de asperges in schuine stukken van 2cm en verwijder de harde onderkant.
- Snijd de uien in ringen en bak ze 5 min.
- Voeg de asperges toe en bak ze 3 minuten mee
- Bak de gnocchi goed door
- Voeg de boter en de rucola toe aan het aspergemengsel
- Breng het aspergemengsel op smaak met peper en voeg de gebakken gnocchi toe.
- Verdeel het geheel over de borden en voeg de rauwe ham en geitenkaas toe.
- Geniet ervan!
Ziet er heerlijk uit! @marijke: binnenkort op het menu?
Zeker weten!