- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- augustus 4, 2017
- Voorbereidingstijd
- 10 min
- Bereidingstijd
- 10 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- augustus 4, 2017
- 400 gram
- Couscous
- 450 gram
- Tuinbonen, diepvries
- 250 gram
- Doperwten, diepvries
- 200 gram
- Feta
- 1 -
- Rode paprika
- 2 gram
- Bosui, fijngesneden
- 500 gram
- Perziken, vers of uit blik
- 1 -
- Komkommer
- 40 gram
- Verse munt, fijngehakt
- 150 gram
- Geroosterde amandelen
- 100 mililiter
- Witte wijnazijn
- Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Kook de tuinbonen in 8 minuten beetgaar, voeg na 4 minuten de doperwten toe
- Snijd de paprika en perziken in stukjes. Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een koffielepeltje het vruchtvlees eruit en gooi dit weg. Snijd de rest van de komkommer in blokjes
- Halveer de amandelen en meng alle ingrediënten door elkaar in een grote kom. Besprenkel met witte wijn azijn
- Voeg naar smaak peper en zout toe en aanvallen maar!
Ziet er lekker uit! Dit ga ik binnenkort maken!
Leuk! Laat me weten wat je ervan vond 🙂 @corav