Goedgevulde couscoussalade met perzik, feta en amandelen

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
10 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
400 gram
Couscous
450 gram
Tuinbonen, diepvries
250 gram
Doperwten, diepvries
200 gram
Feta
1 -
Rode paprika
2 gram
Bosui, fijngesneden
500 gram
Perziken, vers of uit blik
1 -
Komkommer
40 gram
Verse munt, fijngehakt
150 gram
Geroosterde amandelen
100 mililiter
Witte wijnazijn
Goedgevulde couscoussalade met perzik, feta en amandelen
  1. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Kook de tuinbonen in 8 minuten beetgaar, voeg na 4 minuten de doperwten toe
  3. Snijd de paprika en perziken in stukjes. Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een koffielepeltje het vruchtvlees eruit en gooi dit weg. Snijd de rest van de komkommer in blokjes
  4. Halveer de amandelen en meng alle ingrediënten door elkaar in een grote kom. Besprenkel met witte wijn azijn
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe en aanvallen maar!

2 reacties

  1. Profielfoto van CoraV
    CoraV Geplaatst op oktober 2, 2017

    Ziet er lekker uit! Dit ga ik binnenkort maken!

    1. Profielfoto van Marijke
      Marijke Geplaatst op oktober 5, 2017

      Leuk! Laat me weten wat je ervan vond 🙂 @corav

Om te reageren,