Maak de champignons schoon en snij ze in partjes.
Halveer de cherrytomaatjes.
Snij de kipfilet in blokjes.
Kook de pasta volgens de verpakking.
Bak op hoog vuur de gerookte spekjes een minuut of twee aan in een wok of grote hapjespan.
Voeg een beetje olijfolie en de kipfilet toe, bak tot goudbruin.
Gooi de champignons erbij en bak op middelhoog vuur twee minuutjes.
Voeg de crème fraîche en de pesto toe en roer het geheel goed door elkaar. Voor een sterkere smaak, voeg meer pesto toe.
Slinger ook de cherrytomaatjes erbij.
Laat dit een paar minuten sudderen, ondertussen is de pasta ongeveer klaar.
Voeg de pasta toe aan het geheel en voeg ook een deel van de geraspte kaas toe. Roer weer goed.
Voeg de rucola toe en laat op laag vuur nog even sudderen.
Serveer met de overgebleven kaas en rucola.
Dit is echt een killerpasta! Het levert je sowieso 2 assists en 1 goal op. Super lekkere pasta Nick! Dit zou in het voorbereidingsboekje van iedere aanvoerder moeten staan.