Camembert kaasfondue

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
25 min
Bereidingstijd
10 min
Moeilijkheid
Gemiddeld
Voor
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
150 gram
Spaghetti
1 eetlepel
Droge witte wijn
200 gram
Spekjes
1 stuks
Camembert
1 -
Knoflook
1 handje
Peterselie, fijngehakt
Camembert kaasfondue

Kaasfondue is leuk, totdat je nog uren de half aangekoekte restjes kaas uit de fonduepan moet schrobben. Vandaar dit simpele gerecht, zodat je snel kan eten en vooral niet hoeft af te wassen!

Deel via Whatsapp
  1. Doe de camembert in een vuurvaste schaal
  2. Snijd de bovenkant van de kaas
  3. Bak de spekjes
  4. Doe een klein scheutje witte wijn in de camembert
  5. Voeg een deel van de spekjes en een teentje knoflook in de opengesneden camembert
  6. Bak de kaas 20 minuten in de oven, op 180 graden totdat de kaas gesmolten is
  7. Kook na 10 minuten de pasta beetgaar
  8. Zet alles op tafel, garneer de gesmolten kaas met peterselie en extra spekjes
  9. Draai de pasta om de vork en dip je vork in de gesmolten kaas. Smakelijk eten!

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,