Bulgursalade met granaatappel en geitenkaas

Gedeeld door
Gang
Lunch
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
5 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
2 personen
Gang
Lunch
Gedeeld door
Gedeeld op
150 gram
Bulgur
50 gram
Granaatappelpitjes
100 gram
Linzen, blikje
1 -
Komkommer
50 gram
Zachte geitenkaas
1 handje
Peterselie, fijngehakt
1 handje
Verse munt, fijngehakt
1 handje
Geroosterde amandelen
1 handje
Rucola
2 eetlepel
Witte wijnazijn
Bulgursalade met granaatappel en geitenkaas

Een super snelle en gezonde salade die ook heel geschikt is als lunch to go!

Deel via Whatsapp
  1. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat dit afkoelen
  2. Halveer de komkommer in lengte en verwijder het vruchtvlees met een theelepeltje. Snijd de komkommerhelften in stukjes en voeg bij de bulgur
  3. Laat de linzen uitlekken en voeg deze samen met de munt, peterselie en granaatappelpitjes toe aan de bulgur
  4. Voeg tot slot de rucola, amandelen en geitenkaas toe en besprenkel met de witte wijnazijn
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,