- Gedeeld door
- Gang
- Lunch
- Gedeeld op
- december 27, 2017
- Voorbereidingstijd
- 10 min
- Bereidingstijd
- 5 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 2 personen
- Gang
- Lunch
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- december 27, 2017
- 150 gram
- Bulgur
- 50 gram
- Granaatappelpitjes
- 100 gram
- Linzen, blikje
- 1 -
- Komkommer
- 50 gram
- Zachte geitenkaas
- 1 handje
- Peterselie, fijngehakt
- 1 handje
- Verse munt, fijngehakt
- 1 handje
- Geroosterde amandelen
- 1 handje
- Rucola
- 2 eetlepel
- Witte wijnazijn
- Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat dit afkoelen
- Halveer de komkommer in lengte en verwijder het vruchtvlees met een theelepeltje. Snijd de komkommerhelften in stukjes en voeg bij de bulgur
- Laat de linzen uitlekken en voeg deze samen met de munt, peterselie en granaatappelpitjes toe aan de bulgur
- Voeg tot slot de rucola, amandelen en geitenkaas toe en besprenkel met de witte wijnazijn
- Voeg naar smaak peper en zout toe
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,