Bonensalade met tonijn

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
5 min
Bereidingstijd
15 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
600 gram
Aardappelpartjes met tijm en rozemarijn (uit het vriesvak van AH)
1 pot
Bruine bonen
450 gram
Gebroken sperziebonen (diepvries)
1 stuks
Blik tonijn(stukken) op olie
1/2 pot
Zongedroogde tomaten, in reepjes
2 stuks
Ui
2 stuks
Knoflookteentjes
1 handje
Tijm, gedroogd of vers
4 eetlepel
Witte wijnazijn
1 -
Tomatenblokjes, blik
Bonensalade met tonijn

Eén van mijn favoriete snelle én voedzame maaltijden.

Deel via Whatsapp
  1. Snijd de ui en knoflook fijn. Fruit dit in een wokpan. Kook de sperziebonen beetgaar
  2. Bak ondertussen de aardappeltjes aan beide kanten knapperig
  3. Laat de bruine bonen uitlekken en voeg deze samen met de tonijn en de tomatenblokjes toe aan de ui en verwarm het geheel.
  4. Voeg de gebakken aardappeltjes, de zongedroogde tomaten en de sperziebonen toe en schep het geheel goed om.
  5. Voeg tot slot de wijnazijn toe en serveer!

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,