- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- december 20, 2017
- Voorbereidingstijd
- 5 min
- Bereidingstijd
- 15 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- december 20, 2017
- 600 gram
- Aardappelpartjes met tijm en rozemarijn (uit het vriesvak van AH)
- 1 pot
- Bruine bonen
- 450 gram
- Gebroken sperziebonen (diepvries)
- 1 stuks
- Blik tonijn(stukken) op olie
- 1/2 pot
- Zongedroogde tomaten, in reepjes
- 2 stuks
- Ui
- 2 stuks
- Knoflookteentjes
- 1 handje
- Tijm, gedroogd of vers
- 4 eetlepel
- Witte wijnazijn
- 1 -
- Tomatenblokjes, blik
- Snijd de ui en knoflook fijn. Fruit dit in een wokpan. Kook de sperziebonen beetgaar
- Bak ondertussen de aardappeltjes aan beide kanten knapperig
- Laat de bruine bonen uitlekken en voeg deze samen met de tonijn en de tomatenblokjes toe aan de ui en verwarm het geheel.
- Voeg de gebakken aardappeltjes, de zongedroogde tomaten en de sperziebonen toe en schep het geheel goed om.
- Voeg tot slot de wijnazijn toe en serveer!
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,