Bladerdeegtaartje van geitenkaas & aubergine

Gedeeld door
Gang
Lunch
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
1 min
Bereidingstijd
30 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
4 personen
Gang
Lunch
Gedeeld door
Gedeeld op
4 -
Vellen bladerdeeg
200 gram
Geitenkaas
1 -
Aubergine
1 eetlepel
Honing
1 -
Verse tijm
1 -
Teentje knoflook
Bladerdeegtaartje van geitenkaas & aubergine
  1. Snij de knoflook fijn. Pluk de blaadjes tijm van zo'n 10 takjes. Meng de tijm met de geitenkaas, knoflook en honing.
  2. Snijd de aubergine in plakken en bak / grill ze 6 minuten.
  3. Beleg het bladerdeeg met het geitenkaasmengsel. Vouw de randjes om. Leg er vervolgens 2 gegrilde plakken aubergine op. Doe de taartjes in de voorverwarmde oven: 20 a 25 minuten op 220 graden.
  4. Haal de taartjes uit de oven en bestrooi met versgemalen peper. Serveer met de overgebleven plakken aubergine.

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,