- Gedeeld door
- Gang
- Lunch
- Gedeeld op
- augustus 3, 2017
- Voorbereidingstijd
- 1 min
- Bereidingstijd
- 30 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Lunch
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- augustus 3, 2017
- 4 -
- Vellen bladerdeeg
- 200 gram
- Geitenkaas
- 1 -
- Aubergine
- 1 eetlepel
- Honing
- 1 -
- Verse tijm
- 1 -
- Teentje knoflook
- Snij de knoflook fijn. Pluk de blaadjes tijm van zo'n 10 takjes. Meng de tijm met de geitenkaas, knoflook en honing.
- Snijd de aubergine in plakken en bak / grill ze 6 minuten.
- Beleg het bladerdeeg met het geitenkaasmengsel. Vouw de randjes om. Leg er vervolgens 2 gegrilde plakken aubergine op. Doe de taartjes in de voorverwarmde oven: 20 a 25 minuten op 220 graden.
- Haal de taartjes uit de oven en bestrooi met versgemalen peper. Serveer met de overgebleven plakken aubergine.
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,