- Gedeeld door
- Gang
- Tussendoortje
- Gedeeld op
- december 31, 2017
- Voorbereidingstijd
- 15 min
- Bereidingstijd
- 60 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 10 personen
- Gang
- Tussendoortje
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- december 31, 2017
- 6 -
- Overrijpe bananen
- 3 eetlepel
- Nutella
- 3 eetlepel
- Pindakaas met stukjes
- 400 gram
- Bloem
- 1 theelepel
- Bakpoeder
Stel je voor: om half 2 ‘s nachts wil je iets bakken. Overkomt de beste van ons. Beetje jammer als je je weegschaal verkeert afstelt, en daardoor perongeluk twee keer zo veel bloem als nodig gebruikt. Dan moet je improviseren; dit baksel is zo’n improvisatie, een geslaagde, welteverstaan.
Het is simpel: bananenbrood met nutella en pindakaas met stukjes.
- Plet de bananen
- Meng de bloem, nutella, pindakaas en bakpoeder met elkaar
- Giet alles in een ingevette springvorm
- Plaats vorm in oven
- Smullen maar!
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,