- Gedeeld door
- Gang
- Nagerecht
- Gedeeld op
- november 16, 2017
- Voorbereidingstijd
- 5 min
- Bereidingstijd
- 10 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 2 personen
- Gang
- Nagerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- november 16, 2017
- 2 -
- Bananen
- 50 gram
- (Extra) pure chocolade
Kan je niet goed koken maar wil je toch imponeren met een dessert? De oplossing is hier!
Dit gerecht is ook geschikt voor de airfryer of de BBQ op je dakterras 🙂
- Verwarm de oven alvast voor op 220 graden. Snijd de ongeschilde banaan in de lengte bijna helemaal door. Breek de chocola in stukjes. Met de punt van een stevig mes kan je de stukjes nog kleiner krijgen.
- Doe de stukjes chocola in de bananen. Wikkel elke banaan in een laag aluminiumfolie. Doe ze vervolgens zo'n 15 minuten in de oven. In de airfryer kan het ook (8 min)
Een heerlijke toevoeging hierbij is nog een klein scheutje rum over de chocoloade nadat het gerecht uit de oven is gekomen..