Snijd de ui, gember, rode peper en wortel in kleine stukjes. Bak deze in een wok en voeg het laurierblad toe. Als je het laurierblad ligt breekt komt er meer smaak vrij!
Snijd ondertussen de aubergine en de kip. Voeg deze toe aan de groenten. Als de kip rondom bruin is, blus af met 2 eetlepels balsamico azijn.
Snijd de paprika. Voeg na 2 minuten de currypasta, tomatenblokjes, paprika en zo'n 200 ml water (bouillon kan ook) toe.
Zorg dat je ondertussen de rijst kookt. Neem ruim water om plakrijst te voorkomen!
Laat de curry nog zo'n 15 a 20 minuten zachtjes pruttelen. Als het te droog wordt kan je wat water of bouillon toevoegen.
Serveer de curry met een scheutje volle yoghurt. Dit zorgt voor een romige en frisse finishing touch!
Variatietips: 1. Serveer Indiaas naanbrood bij de curry. 2. Vega: zonder kip is ie ook erg lekker! 3. Vervang de wortel door zoete aardappel
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,