- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- oktober 18, 2017
- Voorbereidingstijd
- 5 min
- Bereidingstijd
- 20 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 2 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- oktober 18, 2017
- 1000 gram
- Kruimige aardappelen
- 1 kopje
- Melk
- 200 gram
- Gorgonzola
- 2 -
- Rijpe peren
- 150 gram
- Geroosterde amandelen
- 1 -
- Peper en zout
- 200 gram
- Gerookte kipfilet
- 1 -
- Bosui
Verrassende stamppot door de combinatie van pittige gorgonzola met het zoete van peer!
- Schil en kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar
- Snijd ondertussen de peren in dunne plakjes en snijd de gerookte kip en gorgonzola in stukjes
- Giet de aardappelen af. Voeg de melk toe en stamp tot een gladde en romige puree. Voeg naar smaak peper en zout toe
- Meng de veldsla, de gerookte kip en de bosui door de puree
- Verdeel de stamppot over de borden en garneer met de amandelen en gorgonzola
- Leg op elk bord een paar plakjes peer
- Eet smakelijk!
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,