- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- oktober 17, 2017
- Voorbereidingstijd
- 10 min
- Bereidingstijd
- 30 min
- Moeilijkheid
- Gemiddeld
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- oktober 17, 2017
- 300 gram
- Sushirijst
- 4 -
- Noribladeren
- 1 -
- Avocado
- 1 -
- Komkommer
- 300 gram
- Gerookte zalm
- 1 -
- Mango
- 1 kopje
- Wasabi
- 1 kopje
- Sojasaus
- Kook de sushirijst volgens de verpakking
- Snij de avocado, mango, komkommer en zalm in reepjes.
- Maak de noribladeren vochtig en verdeel de sushirijst in een dunne laag. Laat aan de bovenkant 3cm noriblad vrij. Leg de zalm en groenten horizontaal op de sushirijst. Combineer zoals je zelf lekker vindt!
- Rol het noriblad mbv het rolmatje stevig op. Snijd het vervolgens met een nat mes in stukjes.
- Serveer de sushi met sojasaus en wasabi.
Wellicht goed om de titel aan te passen naar de specifieke type sushi 😉