- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- juli 5, 2017
- Voorbereidingstijd
- 15 min
- Bereidingstijd
- 1 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 2 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- juli 5, 2017
- 2 handje
- Frambozen
- 100 gram
- Zachte geitenkaas
- 1 handje
- Verse munt
- 300 gram
- Gekookte rode bieten
- 1 handje
- Walnoten
- 150 gram
- Gerookte kipfilet
- 100 gram
- Slamelange met veldsla en rucola
- 2 theelepel
- Honing
- 50 mililiter
- Balsamico
- Snijd de rode bietjes, de komkommer en de gerookte kipfilets in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm
- Scheur de blaadjes van de munt in kleine stukjes
- Leg op de borden een laagje slamelange en verdeel daaroverheen een flinke hand rode bietjes.
- Verdeel dan de komkommer, gerookte kip en geitenkaas in brokjes over het bord
- Garneer met de walnoten, munt en frambozen
- Meng voor de dressing de balsamico met de honing en roer goed door. Besprenkel de salade met de dressing
- Eet smakelijk!
Nice! Met name combinatie en frambozen vond ik verrassend lekker!