Zomerse salade met frambozen, munt en geitenkaas

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
15 min
Bereidingstijd
1 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
2 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
2 handje
Frambozen
100 gram
Zachte geitenkaas
1 handje
Verse munt
300 gram
Gekookte rode bieten
1 handje
Walnoten
150 gram
Gerookte kipfilet
100 gram
Slamelange met veldsla en rucola
2 theelepel
Honing
50 mililiter
Balsamico
Zomerse salade met frambozen, munt en geitenkaas
  1. Snijd de rode bietjes, de komkommer en de gerookte kipfilets in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm
  2. Scheur de blaadjes van de munt in kleine stukjes
  3. Leg op de borden een laagje slamelange en verdeel daaroverheen een flinke hand rode bietjes.
  4. Verdeel dan de komkommer, gerookte kip en geitenkaas in brokjes over het bord
  5. Garneer met de walnoten, munt en frambozen
  6. Meng voor de dressing de balsamico met de honing en roer goed door. Besprenkel de salade met de dressing
  7. Eet smakelijk!

Één reactie

  1. Profielfoto van Pieter-Jan
    Pieter-Jan Geplaatst op juli 5, 2017

    Nice! Met name combinatie en frambozen vond ik verrassend lekker!

Om te reageren,