- Gedeeld door
- Gang
- Voorgerecht
- Gedeeld op
- juni 19, 2019
- Voorbereidingstijd
- 15 min
- Bereidingstijd
- 20 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 4 personen
- Gang
- Voorgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- juni 19, 2019
1,6l bouillon (rund).
4 courgettes in kleine blokjes snijden en 1 flinke ui snipperen. Vier tomaten ontvellen in heet water en ontpitten (alleen vruchtvlees overhouden).
Ui fruiten in hapjespan/wok. Knoflook toevoegen met half theelepeltje milde sambal.
Courgette meebakken tot het zacht wordt en vocht los laat.
Tomaten toevoegen en even meebakken. Flinke scheut Nolly Prat (vermout) toevoegen.
Mengsel toevoegen aan bouillon en 15 minuten meekoken.
Pureren en op smaak maken met zout en peper.
Serveren met zalmsnippers in de soep.
- .
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,