Groene asperges met gnocchi

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
15 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
4 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
500 gram
Groene asperges
2 -
Rode ui
500 gram
Gnocchi
75 gram
Rucola
25 gram
Boter
145 gram
Geitenkaas
100 gram
Rauwe ham
Groene asperges met gnocchi

Een heerlijk gerecht uit de Italiaanse keuken!

Deel via Whatsapp
  1. Snijd de asperges in schuine stukken van 2cm en verwijder de harde onderkant.
  2. Snijd de uien in ringen en bak ze 5 min.
  3. Voeg de asperges toe en bak ze 3 minuten mee
  4. Bak de gnocchi goed door
  5. Voeg de boter en de rucola toe aan het aspergemengsel
  6. Breng het aspergemengsel op smaak met peper en voeg de gebakken gnocchi toe.
  7. Verdeel het geheel over de borden en voeg de rauwe ham en geitenkaas toe.
  8. Geniet ervan!

2 reacties

  1. Profielfoto van Pieter-Jan
    Pieter-Jan Geplaatst op november 7, 2017

    Ziet er heerlijk uit! @marijke: binnenkort op het menu?

    1. Profielfoto van Marijke
      Marijke Geplaatst op november 7, 2017

      Zeker weten!

Om te reageren,