- Gedeeld door
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld op
- september 30, 2017
- Voorbereidingstijd
- 1 min
- Bereidingstijd
- 15 min
- Moeilijkheid
- Makkelijk
- Voor
- 2 personen
- Gang
- Hoofdgerecht
- Gedeeld door
- Gedeeld op
- september 30, 2017
- 200 gram
- Couscous
- 500 gram
- Rode bieten, voorgekookt
- 1 -
- Ui
- 1 -
- Friszure appel (bv Elstar of Granny Smith)
- 100 gram
- Zachte geitenkaas
- 100 gram
- Walnoten
- 1 handje
- Rucola
- Breng 200 ml water aan de kook en voeg het bouillon blokje toe. Giet de bouillon over de couscous en laat dit wellen..
- Rooster ondertussen de walnoten in een droge pan en laat deze afkoelen
- Snipper ondertussen de ui en snijd de bietjes en de appel in blokjes. Voeg dit rauw bij de couscous en schep het geheel goed om.
- Schep de couscous op de borden en brokkel de geitenkaas erover. Garneer met de geroosterde walnoten en wat rucola.
Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.
Om te reageren,