Bietencouscous met geitenkaas, appel en walnoten

Gedeeld door
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld op
Voorbereidingstijd
1 min
Bereidingstijd
15 min
Moeilijkheid
Makkelijk
Voor
2 personen
Gang
Hoofdgerecht
Gedeeld door
Gedeeld op
200 gram
Couscous
500 gram
Rode bieten, voorgekookt
1 -
Ui
1 -
Friszure appel (bv Elstar of Granny Smith)
100 gram
Zachte geitenkaas
100 gram
Walnoten
1 handje
Rucola
Bietencouscous met geitenkaas, appel en walnoten

In een handomdraai op tafel!

Deel via Whatsapp
  1. Breng 200 ml water aan de kook en voeg het bouillon blokje toe. Giet de bouillon over de couscous en laat dit wellen..
  2. Rooster ondertussen de walnoten in een droge pan en laat deze afkoelen
  3. Snipper ondertussen de ui en snijd de bietjes en de appel in blokjes. Voeg dit rauw bij de couscous en schep het geheel goed om.
  4. Schep de couscous op de borden en brokkel de geitenkaas erover. Garneer met de geroosterde walnoten en wat rucola.

Wie moet dit recept écht proberen? Tag vrienden door @ te typen.

Om te reageren,